Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Image default
Woning en Tuin

Vind het perfecte dekbed bij een beddenwinkel in de buurt van Antwerpen

Natuurlijk hangt uw slaapcomfort niet alleen af van een goede matras, maar ook van uw dekbed. Maar hoe kiest u nou voor het perfecte dekbed dat bij het seizoen past? Bij beddenwinkel Dormex nabij Antwerpen kunt u kiezen uit een ruim assortiment dekbedden.

Vierseizoenen- of zomer- en winterdekbed? Koop een dekbed bij beddenwinkel Dormex, nabij Antwerpen

De juiste grootte van het dekbed is afhankelijk van de maat van uw bed. Slaapt u in een éénpersoonsbed? Dan zal een dekbed van 140 x 200 of 140 x 220 cm groot genoeg zijn. Tweepersoons dekbedden zijn er in de maten 240 x 220 en 260 x 220 cm. Heeft u een bed van 180 cm of groter, kies dan voor de grootste optie wanneer u ‘s nachts geen ruzie maken wil om het dekbed. Weet u niet welke grootte u nodig heeft? Kom dan langs bij deze beddenwinkel in de regio van Antwerpen. Een zomerdekbed is logischerwijze veel dunner als een winterdekbed. Het zomerdekbed kan vaak vanaf het einde van de lente tot aan midden herfst gebruikt worden. Hierna is het aan te raden het winterdekbed uit te kast te halen. Een vierseizoenendekbed is zowel warmte- als ook vochtregulerend en is daardoor geschikt voor het hele jaar. Vindt het dekbed dat bij u past in de showroom van Dormex, de matrassenwinkel vlakbij Antwerpen.

Bezoek deze professionals

Bij matrassenwinkel Dormex in Wuustwezel, nabij Antwerpen kunnen de experts u informeren over de beste vulling voor uw dekbed. Dekens kunnen namelijk een natuurlijke vulling alsook een synthetische vulling hebben. Beide vullingen hebben hun voor- en nadelen. Dekens met een natuurlijke vulling zullen voor de meeste mensen beter aanvoelen, maar dekens van synthetische materialen zijn onderhoudsvriendelijker. Maak een afspraak bij Dormex, de beddenwinkel net buiten Antwerpen en probeer niet alleen de verschillende dekens uit, maar laat u ook informeren over het juiste kussen in deze matrassenwinkel.

https://dormex.be/