Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Image default
Dienstverlening

Voor dak-werkzaamheden klopt u aan bij de Dakmakers

Advies over daken, noodreparaties aan regenpijpen en het ontwerpen van een duurzaam nieuw dak: u kunt het aan de Dakmakers overlaten. Dit bedrijf timmert al meer dan dertig jaar aan de weg en is uitgegroeid tot allround dak-specialist. De mannen van de Dakmakers voelen zich thuis op alle mogelijke daken: plat, hellend, met pannen of groenbekleding. Het bouwjaar van een huis is vaak bepalend voor het dak. Aan de stijl, de gebruikte materialen en de constructie is door kenners af te leiden wanneer het dak geplaatst is. Bent u benieuwd hoe uw dak er op dit moment aan toe is? U kunt een afspraak maken met de Dakmakers voor een inspectieronde. De dienstdoende dakdekker zal zijn gereedschapskist meenemen om eventuele gebreken en/of beschadigingen direct te herstellen. De Dakmakers zijn aangesloten bij branchevereniging Vebidak. De firma voldoet aan strikte eisen en criteria op het gebied van bedrijfsvoering, continuïteit en ondernemerschap.

Snel uw dak laten repareren

Uw beschadigde dak in 24 uur gerepareerd? De Dakmakers regelen het voor u! We adviseren u direct contact op te nemen als er sprake is van naar beneden gevallen dakpannen, een lekkage of een ander acuut dak-probleem. Het bedrijf is 24/7 bereikbaar in geval van nood. Ook ’s avonds en in het weekend dus. Als u wacht kan de lekkage of de beschadiging snel groter worden. Moeten er werkzaamheden op het dak gebeuren die niet zo urgent zijn? Als u een mail stuurt of het online contactformulier invult, wordt u teruggebeld voor een afspraak. Eén van de volgende klussen kan dan ingepland worden wanneer het u uitkomt:

-het plaatsen van een dakkapel;

-het installeren van zonnepanelen;

-periodiek onderhoud.

Bent u al klant bij de Dakmakers en wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? De Dakmakers zijn te volgen via Twitter, Facebook en Instagram. U vindt er artikelen over werken tijdens extreme weersomstandigheden, duurzaamheid en dak-beveiliging. Tot slot geven we u nog de contactgegevens van de Dakmakers:

Postbus 296, 2400 AG Alphen aan den Rijn

085 – 022 0680

06 – 19610327

 

 

https://www.dakmakers.nl/