Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Architectuur

Waar zou de reservesleutel zijn? Juist, in de kluis…

Sleutel afhaling en levering

 

In dit artikel vandaag, schrijf ik iets over Sleutel Leveringen – niet de belangrijke leveringen aan uw bedrijf, maar sleutels die deel uitmaken van uw bedrijf.

 

Heeft u een kluis? Veel bedrijven wel en vaak zitten ze niet vol geld, maar zitten er wel belangrijke documenten in, beetje geld en andere benodigdheden om de zaak van dag tot dag te runnen. Hebt u zich ooit afgevraagd wat er gebeurt als u niet meer in de kluis kunt? Als u uw sleutels kwijt bent of iemand met de sleutels weg is?

Vaak zijn deze kluizen groot, zwaar en geraakt u in de problemen als u de sleutels kwijt bent.

Als u in een middelgrote onderneming werkt, dan is de paniek niet echt nodig omdat er vaak twee of drie personen een sleutel hebben. Vaak ontstaan de problemen als er iemand op vakantie is, ziek is of het bedrijf verlaten heeft zegt locksecure.nl

 

Mensen beseffen dat sleutel opsturen met de post niets garandeert – ze kunnen verloren geraken of vertraging oplopen. Dit helpt natuurlijk niet, maar pakjesdiensten lijken wel de perfecte oplossing om sleutels snel te ontvangen. 

Een andere manier om dit scenario te voorkomen is door een bedrijf uw sleutels te laten bijhouden zodat zij u kunnen helpen als u de sleutel kwijt bent of de persoon met de reservesleutel op vakantie is. Het bedrijf zal dan tot bij u komen en u de sleutels overhandigen. Mensen denken vaak dat dit een dure overbodige zaak is.

 Tot ze natuurlijk de sleutel kwijtspelen… en erover nadenken om het slot te laten uitboren. Het werk en het tarief van de slotenmaker kan ook duur zijn, en een hogere verzekeringspremie zal volgen. Terwijl u een bedrijf zoekt dat uw sleutels kan bijhouden, bel naar uw koerierdienst om de sleutels bij de vakantieganger te gaan halen en te laten leveren op de plaats dat u wenst. U bespaart op de slotenmaker en u hebt de tijd om een bedrijf te zoeken dat uw sleutels kan bewaren. 

Om een betrouwbare en gekende slotenmakerij te contacteren, probeer eens een sponsor van ons: Locksecure.nl door op de link te klikken.