Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Image default
Woning en Tuin

Waarom de consument voor raamfolie kiest

Twijfel je of je tussen raamfolie of gordijnen moet kiezen? Raamfolie heeft vele voordelen en dat is dan ook de reden dat veel mensen uiteindelijk toch voor raamfolie kiezen. Graag vertellen wij je waarom!

Raamfolie is voordelig

Eén van de belangrijkste voordelen is de prijs van raamfolie. Deze is, vooral als je het met gordijnen vergelijkt, veel voordeliger. En ook als je een klein budget hebt, is het eigenlijk nog steeds voor iedereen betaalbaar. Doordat er veel keuze is in de verschillende soorten raamdecoratiefolie kun je zelf bepalen of je voor een print kiest die je meer privacy geeft (bijvoorbeeld melkglasfolie of gezandstraald folie) of dat je echt voor een decoratieve print wilt gaan. (bloemen, ruitjes, lijntjes).

 

Inbraakpreventie

Gordijnen doe je overdag open. Als je deze overdag dicht laat kan het wel eens lijken dat je op vakantie bent. En dat is nou juist zo’n moment dat inbrekers toeslaan. Met raamfolie heb je dit probleem niet want of het nou dag of nacht is, het folie zit er altijd op! En aangezien het folie blindeert, kunnen inbrekers veel minder goed inschatten of je nou wel of niet thuis bent. Bovendien weerhoudt blindeerfolie dat dieven van buiten je dure spullen in huis zien staan.

 

Minder inkijk

Voor veel mensen is het feit dat folie voor minder inkijk zorgt van hoge toegevoegde waarde. Niets is namelijk vervelender dan dat jij heerlijk languit op de bank je Netflixserie zit te kijken, terwijl voorbijgangers telkens een blik bij je naar binnen werpen. Met ons anti inkijkfolie voorkom je op een eenvoudige en goedkope manier dat mensen bij je naar binnen kunnen kijken.

 

Decoratief

Naast veel functionele voordelen heeft raamfolie ook zo haar decoratieve voordelen. Want staat het niet gezellig om een leuk folie op je ramen te hebben? Er zijn tegenwoordig veel mooie prints verkrijgbaar! Van glas in lood tot aan hele mooie bloemenprints. Hier fleurt je woning zowel van de binnenkant als van de buitenkan van op! En dat is dus voordeel nummer 4!

 

Professionele uitstraling voor bedrijven

We zien folies niet alleen steeds vaker op ramen van woningen van particulieren, ook bedrijven passen steeds vaker raamfolie toe. Het geeft namelijk best een professionele uitstraling naar de buitenwereld af. Vooral als je het folie ook nog laat snijden met je logo of met bepaalde tekens of teksten.

 

Waar te koop?

Raamfolie koop je het voordeligste en gemakkelijkste bij Raamfolieonline.nl
Dit is een website welke zicht alleen maar richt op glasfolies. Klanten kunnen hun favoriete print uitzoeken en deze op maat laten bezorgen. Het plakwerk moet je wel zelf doen. Maar met behulp van de handleiding is dat vaak een fluitje van een cent. Neem eens een kijkje en laat je verrassen door het enorme aanbod!

https://www.raamfolieonline.nl/