Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Internet

Web mail is niet meer weg te denken

Web mail is niet meer weg te denken in de hedendaagse samenleving en alle providers spelen daarom ook echt in op het aanbieden van web mail. Want het wordt dagelijks gebruikt en vaak ook op de werkvloer. Web mail is gemakkelijk omdat je het kan openen vanuit andere locaties, je hebt er alleen een web browser voor nodig.

Telenet web mail

Telenet is een van de Belgische bedrijven die breedbandinternet en telefonie aanbiedt, het bedrijf is gevestigd in Mechelen. Bij internet hoort natuurlijk web mail en Telenet biedt daarom deze dienst ook aan. Web mail werkt het beste met de nieuwste browser versies van Google Chrome, Internet Explorer en Mozilla Firefox: De web mail van Telenet is gemakkelijk en je kunt er overal mee inloggen. Ben je veel op reis en heb je een Telenet account, dan is de web mail van Telenet echt een aanrader.

Proximus web mail

Proximus is net als Telenet ook een Belgische internet provider die tevens ook web mail mogelijkheden biedt. Ze zijn heel klein begonnen en echt uitgegroeid tot een van de beste email en internet providers in België. Hun webmail dienst is handig en super gemakkelijk te gebruiken. Je kunt er heel snel mee leren werken en je kan het overal benaderen. Tevens is het te benaderen met Chrome, Firefox en Explorer.

Scarlet web mail

Net als de 2 bovenstaande is ook Scarlet een provider van telecommunicatie, dus vandaar ook het aanbieden van webmail. Scarlet webmail werkt met alle moderne browsers zoals Google Chrome, Internet Explorer en Mozilla Firefox. Let wel erop dat je een 1024MB opslagcapaciteit hebt, het moment deze overschreden wordt, zal je geen mail meer kunnen ontvangen.

Skynet web mail

Ook Skynet is niet weg te denken als we het hebben over Belgische internet providers. En ook Skynet heeft een webmail dienst. Deze kan met Google Chrome, Internet Explorer en Mozilla Firefox werken.

Edpnet web mail

Edpnet is een telecom leverancier die niet alleen in België bezig is maar ook in andere delen van Europa. Ze hebben evenals de rest ook web mail. Dus sluit je vandaar nog aan en maak gebruik van web mail.

http://email.2link.be/