Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Image default
Auto

Auto verkopen zonder weken te wachten

Geen weken wachten tot uw auto verkocht is? Ga dan naar de snelle autoveiling van www.besteautobod.be!

Besteautobod is namelijk dé plek om een auto te verkopen. Mocht je zelf de wagen al op 2dehands hebben aangeboden, dan heb je ongetwijfeld reacties gehad. Alle reacties luiden hetzelfde, namelijk: “laagste prijs?”. Uiteraard wilt u de auto wel verkopen maar ook aan een goede en eerlijke prijs. U zit ongetwijfeld niet te wachten op handelaren die ter plaatse ook nog eens onder het afgesproken bedrag een nieuw bod uitbrengen.

 

Snel verkopen? Meld uw wagen dan vrijblijvend aan

Snel de auto verkopen? Meld uw auto dan gratis en vrijblijvend aan bij de snelste autoveiling van België. Uw auto wordt gratis geveild in een gesloten veiling waar alleen erkende garagiste en dealers deel van uitmaken. Het hoogste bod dat uit de veiling komt wordt u per email gecommuniceerd. U ontvangt dus niet meerdere biedingen van verschillende kopers. Alleen het hoogste bod krijgt u dus te horen.

 

Gratis bod

Indien u de auto verkopen wilt aan het bod dat u heeft ontvangen, dan is dat met slechts een muisklik bevestigd. Er wordt contact met u opgenomen door de koper welke een tijd en datum afspreekt voor de ophaling. Ook de ophaling is gratis. Een keuring voor verkoop (roze papier) is niet nodig. U hoeft alleen alle autopapieren bij de hand te houden. De koper zal de kentekenplaten van de auto halen en aan u overhandigen nadat u de betaling heeft ontvangen. Vervolgens zal in de meeste gevallen de auto worden getransporteerd op een zogeheten autoambulance of oplegger.

Direct aanmelden kan hier: https://besteautobod.be/

 

Auto met defect of autowrak ook snel verkocht

Een auto met defect kunt u ook gemakkelijk verkopen. Zelfs wanneer uw auto niet meer kan rijden, of het een autowrak betreft. Voor ieder voertuig, ongeacht de technische staat, kunt u altijd terecht bij de autoveiling. Voor ieder voertuig zijn er namelijk altijd meerdere kopers. Schadevoertuigen zijn ook makkelijk en snel te verkopen aan een goede prijs. In veel gevallen bent u het voertuig in 1 tot 2 dagen kwijt en kunt u met het geld direct weer een andere wagen aanschaffen. Zo zit u ook niet lang zonder.

 

Wat is uw auto waard

Benieuwd wat uw auto nog waard is? Laat deze gratis en vrijblijvend taxeren door de autoveiling van Besteautobod. Verkopen kan altijd. Het bod is vrijblijvend dus verkopen is niet verplicht. Aan de autoveiling zijn overigens geen kosten verbonden dus u kunt het gratis uittesten.