Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Huishoudelijk

De aankoop van uw eerste LED Lampen.

Als u denkt om lampen te kopen in LED zoals GU10 LED spot lampen, E27 schroeflampen, E14 geleide schroef lampen, R7s lampen, Led strip verlichting (bijv. waterdicht flexibele geleide strip lichten), G9 Bipin (lamp) en G4 Bipin (lamp) voor in huis zijn er duidelijke variabelen die moeten worden bekeken voordat je deze aanpast naar LED. In deze eenvoudige gids beschrijven we een paar van de variabelen zodat u de beste soorten lampen kan kiezen voor thuis. 

De hoeveelheid licht die wordt gemeten in lumen, in vergelijking met de wattage.

Een paar van deze lichten maken een extreem helder wit licht, terwijl anderen wit licht met een blauwe tint maken. Dan zijn er nog andere lichten waar het uitgestraalde licht vrij zacht is, deze een gelige tint te hebben.

Welk soort licht die u wilt installeren zal afhangen van waar het wordt gebruikt. In het geval het licht zal worden gebruikt in een slaapkamer gaan de meesten voor een zachter wit.

Bij de aanschaf van een LED lamp moet je kijken om erachter te komen wat voor soort garantie wordt geleverd. Kijk om elders uw aankoop te maken, in het geval dat de lamp die u hebt geselecteerd niet met een dergelijke garantie komt.

http://www.leds-depot.be/