Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Image default
Banen en opleidingen

Een detacheringsbureau in Vlaanderen

Bent u op zoek naar een professioneel detacheringsbureau in Vlaanderen? Dan raden we u Exitss van harte aan. Zij zijn gespecialiseerd in het detacheren van kenners en specialisten die over een grote technische kennis beschikken. Ze vullen uw openstaande vacatures voor ingenieurs met verve op! Dit detacheringsbureau kan medewerkers die gespecialiseerd zijn in productie, processen en logistiek uitsturen over heel Vlaanderen. Daarnaast hebben ze medewerkers die gespecialiseerd zijn in projectmanagement. Als u iemand zoekt om vast bij u te komen werken, of om een tijdelijke afwezigheid op te vangen, of iemand om zich op projectbasis bij u te vervoegen: deze professionals zijn er voor u.

De gepaste medewerkers bij uw bedrijf detacheren

Bij een gesprek tasten deze specialisten in het detacheren van ingenieurs af en bekijken ze waar de noden van uw bedrijf juist liggen. Aan de hand van dit eerste gesprek stellen ze een functieprofiel op en bekijken ze intern welke ingenieurs er het beste passen bij de vooropgestelde eisen. Al de medewerkers die Exitss detacheert, krijgen voortdurend kwalitatieve bijscholing. Hun groeitraject wordt duidelijk in kaart gebracht en met interne én externe trainingen zorgen ze ervoor dat de medewerkers die ze uitsturen volledig up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Zo verzekeren ze u van een ingenieur of technieker die meteen meedraait in uw bedrijf. Dit detacheringsbureau  verzekert al hun partners ervan dat de bekwame mensen,  die ze uit sturen over heel Vlaanderen, een grote meerwaarde zijn binnen het bedrijf.

Doe een beroep op dit bureau

Met verschillende internationale en nationale partners die vol lof over hen praten weet u: deze specialisten in outsourcing zullen u niet teleurstellen. Het is hét detacheringsbureau bij uitstek in Vlaanderen als u op zoek bent naar hoogopgeleide ingenieurs. Daarnaast kan u ook bij hen terecht als u op zoek bent naar een bedrijf dat aan consulting of trainingen doet om uw bedrijf te stroomlijnen. Met de flexibiliteit die ze voor de dag brengen als het gaat om aanwerven, zijn ze de ideale partner.

https://www.exitss.eu