Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Aanbiedingen

Een extra paar ogen met een achteruitrijcamera

Het is in Nederland ontzettend normaal om even de auto te pakken als we ergens naartoe moeten gaan. We gebruiken de auto eigenlijk vaker dan nodig is. We pakken de auto ’s ochtends vroeg op het moment dat we naar ons werk moeten – en dan natuurlijk weer terug naar huis wanneer de werkdag voorbij is. We pakken de auto wanneer we boodschappen moeten halen in de supermarkt, omdat het op de fiets bijna niet te dragen is. We pakken de auto op het moment dat we de kinderen op moeten halen bij een vriendje of bij hun sportvereniging. Kortom: dagelijks zijn er genoeg auto’s op de weg te vinden.

Echter gebeuren er per jaar te veel ongelukken op de weg. Echter is er een oplossing gekomen met behulp van de technologie: dit zou ervoor zorgen dat het aantal ongelukken jaarlijks sterk verminderd zou worden. Deze oplossing is de camos achteruitrijcamera. Deze achteruitrij camera zal je helpen een beter zicht te krijgen op de weg achter je door camerabeelden op te nemen en deze naar de voorkant van je auto te sturen. Dit kan makkelijk in je auto worden gemonteerd wanneer deze er nog niet inzit.

Je zou deze achteruitrijcamera dus kunnen zien als een extra paar ogen tijdens het sturen. Je kan de camera niet alleen gebruiken bij het parkeren van je auto, maar het kan je ook goed helpen om kleine ongelukjes te voorkomen. Dat kan iedereen overkomen, zelfs als je al jaren lang ervaring hebt met het besturen van een auto. Zo zou het kunnen zijn dat een parkeerplek die je had ingeschat als ruim, toch net ietsje te krap blijkt te zijn. Ook kan het voorkomen dat je een paaltje net even te laat ziet, wat een erg vervelend resultaat met zich mee kan brengen. Dan kan de achteruitrijcamera de perfecte oplossing bieden.

 

http://www.vanzwitserland.nl