Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Auto

Een mooie auto kopen zonder direct een flink bedrag te moeten betalen

Veel mensen dromen van een mooie luxe wagen, maar hebben niet het geduld om te sparen. Probleem is vaak ook dat je de auto direct wilt hebben en als je eerst moet sparen, dan is de auto alweer oud op het moment dat je genoeg geld bij elkaar hebt. Om een auto te kopen terwijl je niet genoeg geld hebt kun je natuurlijk verschillende dingen doen. Zo kun je geld lenen, de auto in termijnen betalen of een auto leasen. Wat de beste optie is hangt natuurlijk af van je persoonlijke situatie. Hier zullen we dieper ingaan op de optie van leasen.

Een auto leasen kan ook als particulier

Stel je wil een Renault Trafic leasen, dan denk je misschien dat dat alleen kan via je werkgever. Voorheen was dit inderdaad zo, maar tegenwoordig kun je ook prima een auto leasen als particulier. Als je dus geen groot bedrag te besteden hebt, dan kun je dus kiezen om te leasen, want als je een auto gaat leasen dan moet je per maand een vast bedrag betalen. Net als met het huren van een huis kun je per maand betalen. Als je een huis koopt betaal je via een hypotheek waardoor je ook maandelijkse kosten hebt. Met auto’s kun je helaas nog geen hypotheek aanvragen, dus daarom is het goed dat je kunt leasen.

Wanneer leasen?

Nu vraag je je misschien af wanneer het verstandig is om te leasen. In principe is het zo dat wanneer je en auto gaat leasen, dat je dan wel zeker moet zijn van je baan. Dit is omdat je maandelijkse kosten hebt. Dit sluit aan bij het tweede punt, namelijk dat je ook een vast aantal kilometers moet maken.

http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen