Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Image default
Particuliere dienstverlening

Een overzicht van het aanwezige asbest verkrijgen door een expert in te schakelen

Asbest, het is een probleem dat Vlaanderen graag wilt aanpakken. Daarom heeft de overheid een doel: tegen 2040 moet Vlaanderen een asbestveilig gebied zijn. Hoe wilt men dat juist aanpakken? Wel, door al het asbest in onze leefomgeving in kaart te brengen. Een bedrijf die graag bij u langskomt om het asbest op te sporen, is ASP Consultancy uit Dendermonde. Deze expert in asbest, helpt door zijn activiteiten mee aan een versneld asbestafbouwbeleid. Als u ervoor kiest om dit asbestbedrijf te laten langskomen, dan mag u rekenen op een veilig verloop van de zaken. U hoeft dus niet te vrezen voor uw gezondheid.

Veiligheid en kwaliteit voorop bij het opstellen van een asbestinventaris en een sloopopvolgingsplan

Bij ASP Consultancy uit Dendermonde, kunt u terecht voor verschillende diensten. Zo stellen ze voor u graag een asbestinventaris op, maken ze een sloopopvolgingsplan, geven ze onafhankelijk advies en zorgen ze – indien nodig – voor archeologienota. Als u deze expert in asbest inschakelt voor het opstellen van een asbestinventaris, dan komen ze langs om blootstellingsrisico’s te evalueren en de asbesthoudende materialen in kaart te brengen. Doet u een beroep op een van deze asbestprofessionals voor de opmaak van een sloopopvolgingsplan? Dan krijgt u een overzichtelijk stappenplan om de sloopwerken vlot en vooral veilig te laten verlopen. Verder geeft het bedrijf onafhankelijk advies over saneerders die ideaal zijn om asbest te verwijderen en zorgen ze ervoor dat u over archeologienota beschikt als het nodig is.

Kies voor experten in het vakgebied

Wilt u een beroep doen op deze expert in asbest voor een van de voorgenoemde diensten? Neem dan zeker contact op met hen. De contactgegevens kunt u terugvinden op de website van het bedrijf. Daar leest u ook meer over de diensten die ze aanbieden. U mag er gerust in zijn dat dit bedrijf een betrouwbare partner is.