Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Image default
Telefonie

Gsm reparatie Antwerpen

Gsm reparatie Antwerpen

Heeft er iemand ervaring met een gsm reparatie Antwerpen? Ik heb een barst in mijn gsm scherm en ook allemaal inktvlekken en zoek een goed bedrijf die dit kan herstellen. Als ik google kom ik verschillende gsm reparatie bedrijven tegen maar weet niet welke ik moet kiezen. Er staan veel belangrijke gegevens op mijn gsm die niet kwijt mogen geraken. Ik belde met De Telefoon en Computer Reparatie Winkel omdat ik op hun website las dat ze al meer dan 10 jaar ervaring hebben en dat er geen data verloren gaat tijdens een gsm reparatie. De meneer aan de telefoon vertelt me dat ik morgen al geholpen kan worden en verzekerde me dat ze niks met de data doen. Ze hebben zelfs mijn code niet nodig. Dat vond ik wel erg fijn.

Een gsm reparatie bij De Telefoon en Computer Reparatie Winkel

Ik kwam zo als afgesproken aan met mijn gsm reparatie en werd eigenlijk direct geholpen door een vriendelijke vrouw die me goed uitleg gaf over hoe het in zijn werk gaat. Ik mocht al mijn gegevens invullen op een tablet voor de factuur. Daarna werd mijn gsm mee genomen om het scherm te vervangen. De tafel waar de moneur zat kon ik goed zien. Dat was wel goed voor mijn vertrouwen. Het is toch een belangrijk stukje van mijn leven dat ik aan een wild vreemde geef. Het vervangen van mijn gsm scherm duurde nog geen 30 minuten en daarna mocht ik hem direct testen waar de monteur bij was. Alles deed het gelukkig en al mijn gegevens stonden er nog op. Super fijn!

Voor een gsm reparatie in Antwerpen moet je hier zijn!

De lieve mensen bij De Telefoon en Computer Reparatie Winkel in Antwerpen hebben mij perfect geholpen met mijn gsm reparatie. Het was erg snel geregeld met een afspraak maken en eemaal daar was mijn gsm scherm binnen no-time hersteld. Ik kon een kopje koffie pakken en meekijken hoe alles in zijn werk ging en wat ik ontzetten fijn vond is dat ik mee kon kijken en dat ze geen code van mijn gsm nodig hadden. Ik was best angstig om mijn code te moeten geven namelijk. Het is we al je data waar ze dan bij kunnen. Maar nee hoor. Ik ben heel tevreden en zou dit aan iedereen aanraden.

 

https://www.detelefoonreparatiewinkel.be/telefoon-reparatie-antwerpen