Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Image default
Telefonie

iPhone x reparatie Antwerpen

iPhone X reparatie Antwerpen

Ik had een iPhone x reparatie in Antwerpen nodig, omdat ik mijn iPhone liet vallen tijdens het koken. Ik had en recept opgezocht en gebruikte mijn iPhone X als kookboek. Tijdens het omdraaien lette ik niet goed op en veegde zo mijn iPhone x van het keukenblad. Ik probeerde hem nog met mijn voet op te vangen maar ik was veel te laat. Hij lag plat op de grond met het scherm naar boven en ik zal mijn scherm enkel nog maar knipperen. Ik wist gelijk dat ik een iPhone reparatie in Antwerpen nodig had. Gelukkig had ik kort geleden om mijn werk gehoord over De Telefoon en Computer Reparatie Winkel, omdat alle iPhones bij ons op het werk daar heen worden gebracht voor reparatie. Dus dit moet een goed bedrijf zijn dacht ik.

Scherm reparatie iPhone X

Ik heb gewacht tot mijn vriendin thuis was en heb gelijk gebeld om te informeren over een scherm reparatie iPhone X. De vriendelijke vrouw van De Telefoon en Computer Reparatie Winkel legde me uit dat voor een iPhone X scherm ik zo binnen kon lopen en geen afspraak hoefde te maken. De reparatie zou niet langer duren als 30 minuten en ik zou geen data verliezen. Het mooie vond ik dat ik mee mocht kijken terwijl de monteur mijn scherm aan het vervangen was. Dat gaf me wel heel veel vertrouwen. Ik heb direct via de telefoon toch maar een afspraak gemaakt voor de volgende dag.

Kijk mee met jouw iPhone X reparatie in Antwerpen

Zoals afgesproken ben ik de volgende dag naar de winkel gegaan voor mijn iPhone X scherm reparatie in Antwerpen. De winkel zag er echt uit als een plek waar dingen gemaakt worden. Het was geen strak ingericht en opgeruimde winkel. En ik moet zeggen dat ik dat ook nietzou willen zien. Hier zag je echt dat er goed gewerkt werd. Terwijl ik aan het wachten was kwam de ene na de andere klant binnen met allemaal verschillende iPhone reparaties. Ik kreeg een kopje koffie en kon plaats nemen naast de monteur. Mijn ervaring was echt super. Alles wat me gezegd was aan de telefoon kwam ook echt tot zijn recht. Als ik iemand met een iphone reparatie in Antwerpen tegen kom dan stuur ik hem naar De Telefoon en Computer Reparatie Winkel

https://www.detelefoonreparatiewinkel.be/iphone-reparatie-antwerpen