Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Image default
Particuliere dienstverlening

Investeren in vastgoed bij een bedrijf met ervaring

Indien u van plan bent om uw geld te investeren, is het natuurlijk belangrijk dat u kiest voor een veilige, maar ook winstgevende manier. U wilt niet het risico lopen dat u alles plots kunt verliezen, maar u wilt uiteraard ook niet dat uw investering na tien jaar nog steeds niets heeft opgebracht. Bij Center Parcs Vastgoed vindt u een veilige én winstgevende manier van investeren, namelijk beleggen in vastgoed. Dit bedrijf heeft al meer dan 50 jaar ervaring in de sector en is daarom dé partij indien u in vastgoed wilt investeren. Wilt u weten hoe beleggen in vastgoed er bij dit bedrijf aan toegaat? Lees dan zeker verder.

Geniet van volledige ontzorging

Wilt u genieten van volledige ontzorging? Dat kan wanneer u ervoor kiest om in vastgoed te investeren bij deze specialist. Hoe gaat hun service in zijn werk? Allereerst koopt u via dit bedrijf een vakantiehuisje, dat u meteen weer verhuurt aan Center Parcs Vastgoed. Zij verhuren uw vastgoed op hun beurt dan weer aan vakantiegangers. Als eigenaar van het huisje krijgt u gegarandeerde en geïndexeerde inkomsten uit de verhuur. U hoeft zelf geen huurders te zoeken, maar dat is niet alles. U hoeft namelijk ook niet om te kijken naar het onderhoud van uw vastgoed. In vastgoed beleggen bij dit bedrijf is niet enkel winstgevend, het is ook nog eens veilig, u krijgt namelijk ook inkomsten wanneer uw huisje niet verhuurd wordt.

Geniet van hun ervaring en investeer

Indien u beslist om in het vastgoed van deze firma te investeren, dan kiest u voor ervaring. Ze zijn beursgenoteerd en hebben al meer dan 50 jaar ervaring in de sector. Ze zijn bovendien marktleider in Europa en hebben dankzij hun ervaring al meer dan 1.500 eigenaren. Wilt u ook graag in vastgoed beleggen door een huis te kopen bij Center Parcs Vastgoed? Contacteer hen dan vandaag nog of kijk op hun website voor het aanbod.