Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Auto

Leasen verdringt het kopen van auto’s

Je hoort het steeds vaker; mensen die een auto leasen in plaats van kopen. En dan niet via hun werkgever, maar gewoon rechtstreeks bij de autodealer zelf. Of bij een losstaande leasemaatschappij. Vooral voor ondernemers in de MKB-categorie is het bijna niet meer te ontkennen dat leasen voordeliger is dan kopen. Zo heeft is bij Citroën de Citroën Berlingo te leasen met allemaal financieel voordeel voor starters of ondernemer.

Citroën Financial lease

Speciaal voor starters en ondernemers komt Citroën met een voordelige leaseregeling. Zo rijd je in het nieuwste model van de Citroën Berlingo, al jaren een van de populairste bedrijfswagens in het MKB-segment, en geniet je van een financiële regeling speciaal op jouw wensen toegespitst. Je kiest zelf de looptijd van je leasecontract (12, 24, 36, 48 of 60 maanden) die het beste bij de gebruiksperiode van jouw bedrijf past. Zo kun je ook de maandlasten aanpassen naar jouw ideale situatie. Daarnaast geniet je met het leasen van de Citroën Berlingo van extra voordeel, omdat Citroën bij het leasen van bedrijfswagens financieringsaftrek hanteert, wat er op neerkomt dat je geen belasting betaalt over in ieder geval een deel van het aanschafbedrag. Hoe groot het voordeel is, hangt natuurlijk af van het jaartotaal aan investeringen.

Andere lease opties

Wil je voor je bedrijf de Citroën Berlingo leasen, dan hoef je niet per se naar de Citroën dealer zelf. Je rijdt dan misschien niet in de nieuwste uitgave van de Citroën Berlingo, maar dat verschil is vaak ook in de maandlasten te merken. De grootste financiële voordelen die je geniet bij de Citroën dealer zitten ook bij de meeste leasebedrijven inbegrepen. Als je kiest om een Citroën Berlingo te leasen via bijvoorbeeld Auto Lease Centrale, zit daar ook automatische verzekering, het niet hoeven te betalen van wegenbelasting, reparaties zonder extra kosten, etc. bij inbegrepen. Net als bij de Citroën dealer kun je het leasecontract nog uitbreiden met verschillende extra’s. Zo kun je zelf bepalen hoe bont je het wil maken en hoeveel je ervoor over hebt om een Citroën Berlingo te kunnen leasen.

http://www.bedrijfsbusleasen.nl/super-deals/citroen-berlingo-leasen