Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Image default
Huishoudelijk

Schakel de hulp in van dit poetsbureau uit West-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een poetsbureau in West-Vlaanderen? Frando in Anzegem is de hulp die u nodig heeft. Het poetsbureau werkt zowel voor bedrijven als particulieren en heeft dus een uitgebreide dienstverlening. Het personeel is goed opgeleid en heeft al heel wat ervaring waardoor u kunt rekenen op een kraaknet resultaat. Het schoonmaakbedrijf in West-Vlaanderen verhuurt ook zelf poetsmachines en verkoopt poetsmateriaal als u liever zelf aan de slag gaat. Via de webshop kunt u alles bestellen dat u wilt. Zowel voor de keuken, badkamer, vloeren, tapijten en toiletten vindt u bij ons het geschikte materiaal. U hoeft dus niet verder te zoeken: met enkele klikken bestelt u al het nodige materiaal.

Periodiek contract of eenmalige reiniging

Bij Frando in Anzegem kunt u zowel terecht voor een eenmalige reiniging als voor een periodiek contract. Zo komen de medewerkers met veel plezier de gevel of ruiten van uw huis of kantoorruimte wassen. Wenst u een vaste poetshulp in dienst te nemen? Ook dat is geen probleem voor dit bedrijf. Als u laat weten wanneer en voor welke taken u hulp nodig heeft, stuurt het poetsbureau uit West-Vlaanderen een gespecialiseerde werknemer ter plaatse. Als u dat wenst, kunt u dienstencheques gebruiken als betaalmiddel. Daarbij dient u één cheque van negen euro in te dienen per werkuur.

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in de hulp van Frando, hét poetsbureau in West-Vlaanderen? Neem dan nu contact op met een bedrijf en vraag een offerte aan. Alle gegevens vindt u terug op de website. Het bureau staat niet alleen voor u klaar als u eenmalig hulp nodig heeft voor de reiniging van uw gevel of ramen, maar ook als u een vaste hulp zoekt kunt u bij Frando in Anzegem terecht. Wilt u zelf poetsmiddelen kopen? Neem dan een kijkje in de webshop en bestel al uw benodigdheden.

https://www.frando.be/