Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Auto

Wil jij een veelzijdige lease auto?

Ben je van plan een auto te leasen? Of twijfel je nog of leasen of kopen beter is? Overweeg dan goed de voor- en nadelen van beide opties. Leasen heeft als voordeel dat het gemak met zich mee brengt: je hebt geen omkijken naar onderhoud, reparaties of verzekeringen. Ook heb je direct de auto tot je beschikking zonder dat je er lang voor moet sparen. Je betaalt een maandelijks bedrag verspreid over de leaseperiode en hebt naast brandstof geen variabele kosten. Aan de andere kant moet je je houden aan de afspraken van de leasemaatschappij en bijvoorbeeld een afgesproken aantal kilometers rijden.

Voor zowel zakelijk als privé

Een lease auto kan een goede optie zijn voor zowel zakelijke klanten als particulieren. Je hebt overzicht in de kosten en rijdt altijd in een nieuwe auto. Leasemaatschappijen hebben een ruim aanbod aan automodellen en uitvoeringen, zodat je zelf een geschikte auto kan samenstellen. Misschien wil je bijvoorbeeld een Volkswagen Caddy leasen. Deze auto is uiterst geschikt als zowel bedrijfswagen als familieauto. Het is een zuinige en ruime auto die voor allerlei doeleinden ingezet kan worden. Er kunnen zeven personen in vervoerd worden of je kan ruimte creëren door de zitplaatsen in te klappen om bagage of materialen te vervoeren. 

Kies een geschikte lease auto

De veelzijdige Volkswagen Caddy met comfortabel interieur, opbergruimte in het plafond en schuifdeur is een van de vele auto’s die geleast kunnen worden. Voor zakelijke lessees is er de mogelijkheid tot Financial Lease, waarbij je economisch eigenaar wordt van de auto en hem aan het eind van de leaseperiode in je bezit krijgt. Maar ook private lease is mogelijk, waarbij je het gebruiksrecht verkrijgt voor een afgesproken periode en daarna de auto weer inlevert of het leasecontract verlengt. Neem een kijkje bij verschillende leasemaatschappijen om te zien of jouw droomauto erbij zit.

http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen