Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Gezondheid

Hyperpigmentatie rond mond

Hyperpigmentatie rond mond

De huid rond de mond wordt vaak nergens benoemd. Toch is het in goede conditie houden van de huid rond je mond voor veel mensen lastig. Ook ontstaat er vaak door hyperpigmentatie allerlei soorten pigmentvlekken rond de mond huid.

Hoe herken ik hyperpigmentatie rond de mond

hyperpigmentatie is een ophoping van pigmentdeeltjes in de huid. Deze pigmentdeeltjes zijn bruin tot zwart van kleur en worden meestal niet als mooi beschouwd.

Hoofdoorzaak van hyperpigmentatie rond de mond

Door onbeschermde blootstelling aan UVB straling ontstaat er een overproductie aan pigmentdeeltjes. 

Hoe kan ik hyperpigmentatie minder zichtbaar maken

Wanneer je last hebt van diverse pigmentvlekken waar je het liefst van af zou willen is dat mogelijk.  Je kunt namelijk met een crème genaamd Skinlight Whitening Treatment

Binnen hoeveel weken kan ik pigmentvlekken rond de mond verminderen?

In ongeveer 5 weken kun je goede resultaten boeken, wel is het belangrijk om ook een SPF te gebruiken, gezien je anders enerzijds de crème smeert en anderzijds dagelijks het effect tegenwerkt door geen SPF te gebruiken.

Waar bestel ik Skinlight tegen hyperpigmentatie

Je kunt Skinlight online bestellen middels de officiële webshop. Heb je vervolgens nog vragen dan bel je gewoon even met Dari. Dat is het contact persoon die 7 dagen per week alle klanten te woord staat voor persoonlijk advies en tips rondom het gebruik. www.skinlight.be

http://huidbleken.net/