Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Gezondheid

Donkere knieen lichter maken

Donkere knieen lichter maken

Wanneer je aanleg hebt voor het aanmaken van pigment, kan het zijn dat verschillende plekken van je lichaam een veel donkerdere kleur hebben dan de rest. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen in knieholten of oksels. Met de zomerperiode op komst, willen veel mensen daar graag snel vanaf komen.

De oorzaken van verkleuringen

Een donkere verkleuring van de huid in je knieholtes, kan verschillende oorzaken hebben. Het kan ontstaan door een huideigen pigmentophoping, door niet voldoende hydratatie van de huid of doordat je veel zont zonder je huid goed te beschermen.

Voorkom donkere vlekken

Het hydrateren van je huid en het beschermen tegen de zon is altijd belangrijk. Smeer je daarom altijd in met de juiste factoor zonnebrandcrème wanneer je gaat zonnen. Ook als je niet specifiek gaat zonnen , maar wel veel in de zon loopt is bescherming van belang. Smeer je na het zonnen ook altijd in met een hydraterende crème. Wees kritisch op de soort douchegel die je gebruikt en smeer je bij voorkeur ook na het douchen in met een vocht inbrengende crème. Wanneer he donkere knieholtes hebt door een huidaandoening helpen deze middelen echter niet.

Donkere knieholtes bleken

Wat in alle gevallen een goede oplossing is voor het verminderen van donkere knieholtes is het gebruik van blekende crème. Skinlight is een van die crèmes. Deze crème is ook aan te raden boven andere, meer chemische crèmes. Skinlight is op natuurlijke basis en PH neutraal. Deze crème kan daarom zonder problemen voor langere tijd worden gebruikt, totdat het gewenste resultaat is bereikt.

http://www.huidbleken.net/donkere-oksels-bleken/