Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een advocaat ondernemingsrecht voor vakkundig juridisch advies

Heeft u vakkundig juridisch advies nodig voor uw bedrijf? Wanneer uw bedrijf wordt geconfronteerd met een juridische kwestie is het raadzaam om tijdig een advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht in te schakelen. U kunt een jurist met deze specifieke expertise nodig hebben wanneer u bijvoorbeeld een internationaal handelscontract wilt opstellen of juist een handelsgeschil oplossen. Er kunnen dus verschillende redenen zijn om de hulp van een advocaat ondernemingsrecht in te schakelen. Bij Caluwaerts Uytterhoeven vindt u zo’n jurist met deze specialisatie wanneer u behoefte heeft aan juridisch advies voor uw bedrijf.

Een advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht om u bij te staan bij een gerechtelijke reorganisatie

Door omstandigheden kan uw bedrijf in financiële moeilijkheden zijn gekomen en hangt u faillissement boven het hoofd. U beschikt misschien niet meer over de middelen om uw schuldeisers te betalen en wellicht bent u naarstig op zoek naar een manier om een doorstart te kunnen maken. In zo’n situatie biedt gerechtelijke reorganisatie uitkomst. Wanneer u besluit om een gerechtelijke reorganisatie aan te vragen kunt u dat het beste doen met de hulp van een advocaat ondernemingsrecht. De advocaat kan de aanvraag voor u opstellen en voorzien van de vereiste documentatie, samen met u een reorganisatieplan opstellen en optreden als bemiddelaar bij geschillen met de schuldeisers. U kunt dus alle aandacht richten op een doorstart maken met uw bedrijf. 

Altijd juridisch advies op maat met een advocaat ondernemingsrecht

Wilt u vakkundig advies als u een gerechtelijke reorganisatie wilt aanvragen, dan kunt u daarvoor het advocatenkantoor Caluwaerts Uytterhoeven benaderen. Dit advocatenkantoor bestaat inmiddels alweer ruim 20 jaar en heeft bekwame advocaten in dienst die u juridische bijstand in ondernemingsrecht kunnen bieden. Deze juristen kunnen u helpen bij verschillende juridische procedures als het oprichten of het opheffen van een vennootschap of bij een geschil tussen het bestuur en de aandeelhouders. De advocaten ondernemingsrecht van Caluwaerts Uytterhoeven helpen u graag met juridisch advies op maat.