Site vinden doe je bij Sitevinden.be
Image default
Particuliere dienstverlening

Zorg op maat bij Beahuis & Bloemenhove

Bij abortuskliniek Beahuis & Bloemenhove werken professionele artsen en verpleegkundigen. Zij hebben ervaring in het deskundig en persoonlijk begeleiden van meisjes en vrouwen die tot een overtijdbehandeling beslissen.

Veel vrouwen gingen je voor met een behandeling bij Bloemenhove en zij beamen dat je er echt in goede handen bent. Klik maar eens op ‘ervaringen’ om een aantal verhalen te lezen. Je kunt ook aankloppen bij Bloemenhove voor informatie over anticonceptie om niet-geplande zwangerschappen te voorkomen. Wil je langskomen voor een gesprek? Op werkdagen kun je contact opnemen met de receptie om een afspraak te maken. Dit kan iedere maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 16.45 uur. Het telefoonnummer is 023-528 98 90. Mailen kan natuurlijk ook, gebruik dan receptie@bloemenhove.nl.

Een afspraak annuleren kun je het best online doen. Bloemenhove is ook een vertrouwd adres om aan te kloppen voor informatie over anticonceptie. Een paar voorbeelden van anticonceptie zijn:

· het anticonceptiemiddel;

· de prikpil;

· anticonceptiepleisters;

· de anticonceptiering;

· het implantaat;

· het spiraaltje;.

Dit zijn allemaal hormonale methoden. Voorbeelden van niet-hormonale anticonceptie zijn onthouding, een pessarium. En dan is er nog de definitieve operatieve manier waarbij de man of de vrouw gesteriliseerd wordt.

Snel geholpen

Doorgaans is er geen wachtlijst voor een behandeling in de Bloemenhove abortuskliniek. De eerste ontmoeting kan binnen een week ingepland worden. Heb je besloten tot een abortus, dan geldt een bedenktijd van 5 dagen. De periode van 5 dagen gaat in zodra je met een arts hebt besproken wanneer de abortus plaats zal vinden.

Ben je korter dan 16 dagen over tijd, dan geldt geen bedenktijd. Meisjes van 15 jaar of jonger hebben toestemming van hun ouders nodig voordat tot abortus overgegaan kan worden. Ligt het onderwerp zwangerschapsafbreking bij jou thuis gevoelig? En zie je geen mogelijkheid je ouders op de hoogte te stellen van de situatie? Je bent van harte welkom dit te bespreken bij Bloemenhove. Samen met een arts wordt dan naar een oplossing gezocht.

https://www.bloemenhove.nl/nl